lördag 6 november 2010

Premiär!

Första inlägget i den här bloggen, välkommen hit!
Detta skall bli lite spännande eftersom jag aldrig bloggat förut, men nu när vi skaffat oss ett hus tänkte jag att det kan vara passande så ni kan följa våran flytt från Säve till Harestad. Och förhoppningsvis även kunna läsa om hur det är att bo i Harestad och i hus ;)

Den 2 november 2010 skrevs kontraktet på Axelssons fastighetsbyrå i Kungälv. Besiktning kommer att utföras på torsdag och är den okej så är huset vårt! Inflytt blir då lördag den 18dec så då är alla välkommna att bära flyttlådor! :)

4 kommentarer:

  1. Hej och JÄTTEGRATTIS till Ert fina hus!

    Vi ser verkligen fram emot att få följa bloggen, vi bor ju så långt ifrån...alltför långt ifrån varandra känns det som...särskilt nu!

    Kram kram kram och stort LYCKA TILL! Hoppas ni finner mycket nöje, glädje och rofullhet tillsammans i Harestad.

    Ha de så gott,
    Monica, Hampus och Rufus i Östersund =)

    Ps. Det glädjer ett mammahjärta att den första investeringen till huset är brandsläckare, brandvarnare mm. Tyder på att ni är ovanligt kloka och ansvarstagande ungdomar...inget nytt för mej i och för sig, det visste man ju redan!

    Förstår att ni längtar...

    SvaraRadera
  2. TACK! Ja det här med blogg är ju en fiffig grej när man har sina nära och kära på håll :)

    Jaa nu längtar vi, skall bli himla spännande med besiktningen för än så länge vet man ju faktiskt inte om huset blir vårat på ritkigt...

    Hur är allt i Kluk (och på Ängegatan)? Om din vackra lilla sjö fryser ordenligt kanske man kan ta med skridskorna till vintern? :)

    SvaraRadera
  3. Skridskoisen är redan fixad på tjärnen i Kluk.
    Förra helgen åkte Hampus och Rufus på skorna, blankis som det då var... De lekte och hade det riktigt skoj!
    På fredag får vi nog börja med att skotta snö vid stugan, Jämtland är nu klädd i snöig vinterskrud. Ljust och vackert! Väl inomhus så tänder vi en värmande brasa. Vedspis i köket och öppen spis i vardagsrummet värmer både kropp och själ! Hur mysigt som helst =)
    Ni är varmt välkommen, när ni vill!

    Nu önskar jag lycka till med morgondagens besiktning! Jag håller tummarna =)

    SvaraRadera
  4. Ååhh så mysigt det låter! Att kunna tända en brasa i höstmörkret är riktigt härlig vardagslyx :) Då tar jag med mig skridskorna till vintern! (om dom passar?! det var ju ett tag sedan...)

    Besiktningen gick ju bra, som tur var!! Gud vad nervösa vi har varit! Det var ju det med taket men det är väl sånt man får räkna med skulle jag tro. Vi skall läsa igenom besiktningsprotokollet lite mer noggrannt imorgon och så skulle vi höra av oss till mäklarn efter det, men nu känns det faktiskt nästan som att huset är vårt :) Vad roligt att du tyckte det var fint :)

    SvaraRadera