torsdag 30 december 2010

Update!

Ojojoj, nu har vi så mycket att berätta att jag inte ens vet vart jag skall börja! När vi hade hämtat Harry från Jönköping och kom till huset hade våran privata flyttfirma fixat så fint :) Tusen tack till släkten, Jimmy och Albin!

Så nu har vi flyttat in och övervåningen börjar likna något men källaren är fortfarande kaos :) Harry börjar nog känna in sig och han har hittat sin favoritplats i soffan där han vaktar huset väl, mest liv blir det när det springer rådjur över tomten ;)

Första kvällen försvann trycket i kökskranen men det var enkelt fixat då det bara var en sil som hade satt igen, men nu har samma sak hänt i duschen och vi hittar ingen sil där, någon som vet?? Toaletten fungerar inte heller riktigt som den skall, den fyller inte på med vatten efter man spolat, någon som vet? :) Men annars älskar vi vårt lilla hus, och våran hund! :)

Bildbomb!










Rasmus födelsedagstårta :)


Harry fick också en frukost-pepparkaka på julafton :)


Spaning på favoritplatsen!







1 kommentar:

  1. Tack för att vi får en glimt av ert nya liv! Nya huset ser toppentrevligt ut, soffan blev ju helt perfet! Klart att Harry trivs på den spanarplatsen... Vilka härliga fönster!Fiiiint...

    Herr Harry af Heden i Harestad, verkar vara en cool kille -och snygg!

    Ha det så jättebra, sköt om varandra!
    All lycka och GOTT NYTT ÅR önskas av "farmor"Monica, Hampus och Rufus

    SvaraRadera