söndag 20 mars 2011

Gårdagen

Gårdagen var mycket trevlig och händelserik! :) Större delen av dagen spenderades i Brottkärr hos moster, Per och Eveliina. Mormor och morfar var även där en stund i början när vi kom. Det bjöds på fika och trevliga samtal och senare vid middagstid bjöds det på thaimat, supergott! Eveliina hade fått en ny cykel - supersnygg! Hade tyvärr ingen kamera så jag kunde dokumentera den men E verkade jättenöjd och det skall hon vara :) Undrar om man kan få användning av sin egen cykel här någon gång? Det är ju en bit till det mesta, och så är det 70-väg mot Kärna till utan cykelbana och det är inte så trevligt att cykla där.

Innan vi åkte till moster var det städning av helikopterhangar! Började med att bogsera ut den ena helikoptern och städade den hangaren - jag hade gummistövlarna på och körde skurmaskin medans R plockade ihop verktyg och fixade med annat, Harry var givetvis med och spatserade omkring där inne på eget bevåg. Men han fick sitta kopplad när det var skurmedel över hela golvet för att inte skada tassarna eller få i sig det starka medlet. Sen bogserade vi ut en annan helikopter från hangaren bredvid för att byta plats på dem. Harry tyckte det var mycket roligare att få vara ute så han kunde se landningsbanan, det hade ju givetvis landat ett flygplan typ Ryanair just då och alla passagerare som skulle ta sig från planet och in i byggnaden blev självklart utskällda av våran lilla vakthund när vi höll på att bogsera in den ena helikoptern. Att gå där över en landningsbana med kabinväskan i ena handen och bli utskälld av en liten svart dvärgschauzer tillhör nog inte det vanliga ;)

Efter vi varit hos moster, typ 21.30 blev det lite mathandling på deras Ica kvatum, mycket trevlig Ica, den tycker vi om! Förut handlade vi alltid på Ica maxi men nu har det blevit City gross för det mesta så jag har nästan saknat mina ica-varor lite ;) Hur som helst, efter ica tänkte vi åka förbi mamma och pappa bara för att säga hej men då visade det sig att dom var hos Jimmy och Linda så vi tog med oss vår lilla lurvtuss och våldgästade dom ett tag :) Väldigt trevligt! Mamma och Jimmy hade fått i sig nåt glas vin och Harry blev genast adopterad som bebis som skulle sitta i famnen (mamma) eller lekkompis (jimmy) så vovvsingen var helt speedad där ett tag, men sen somande han så gott :)

Runt 02.30 var vi hemma och nu har jag och H varit på promenad! Idag var planen att träffa folk och ha det trevligt i vårvädret, än så länge är det massa dimma men det är iafall +1 kl.09.00 så det bådar gott :D sen skulle vi även ha klippt harry, får se om det blir idag eller en annan dag, men nu är det dags!

Långt inlägg och inga bilder, trist. Jag var duktig och hade med mig kameran men mindre duktig som hade glömt kvar minneskortet i datorn! Det värsta är att det inte är första gången...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar