lördag 5 mars 2011

Psykbryt

Ååhhh! Jag sliter mitt hår! TUR att jag inte valde någon dator/programmeringsutbidning när jag inte ens kan fixa till en bakgrund på min egen blogg! Hade gjort en som var jättefin men sen när jag stängde ner förhandsgranskningen så såg allt helt annorlunda ut, satan. Varför var jag tvungen att ta bort den gamla?!

5 kommentarer:

  1. Jag får tacka för att ni hjälpte Annete igår, hon öste så mycket beröm över dig å Rasmus att jag nästan kände mig tvingad å påpeka att han är upptagen^^

    //Albin

    SvaraRadera
  2. Har jag fått konkurrens alltså!? ;) Hon var supertrevlig och verkade mycket tacksam, alltid kul att hjälpa till då :)

    SvaraRadera
  3. Verkar faktist inte bättre än så:P
    Ang mysteriet på greve holm, känner du till att dem gjorde ett spel på den kalendern? jag hittade min gamla skiva med det och jag måste ju påpeka att när man var liten hade man uppenbarligen mer fantasi/tålamod för fy tusan vad svårt det är!

    //Albin

    SvaraRadera
  4. VA?!?! Har du kvar det??? Jag hade också det men det är borta för länge sen, så jäkla kul kommer jag ihåg! :D Det mpste jag få testa nästa gång vi kommer upp :)

    SvaraRadera
  5. Det finns på TPB också ;) Verkar som du behöver Demontools med i så fall. Annars bör jag kunna kopiera skivan till dig:)

    SvaraRadera