tisdag 13 september 2011

13 september

Idag är det verkligen regn och rusk, blåser typ storm och regnar från alla håll. Släppte ut Harry själv i trädgården när han väckte mig, han sprang till närmsta buske, kissade och sen kom han direkt tillbaka in i hallen. Lilla sötnos, han gillar nog inte heller höstrusk för nu ligger han ihopkurad på en filt uppe i soffan :)

En dag som denna skulle man haft kaminen istallerad. Men idag kommer vi ett steg närmare för vi skall hämta den i eftermiddag :D Kommer ta ett tag innan den blir installerad och redo att använda, måste skicka in lite papper till kommunen och sånt där kul först. Och givetvis montera den, men det blir nog efter att R kommer hem från Bulgarien :) Den lilla råttan åker redan på lördag! Som tur är har jag bra schema så Harry inte behöver vara själv alltför länge, bara lagom för träning.

Det är ju lite stressigt att han inte vill vara själv hemma längre... När vi fick honom (7månader gammal) hade han ju aldrig varit själv men med övning och tålamod lyckades vi ju lämna honom 3timmar utan några större scener. Nu vill han inte vara själv alls. Igår var han hemma 3 timmar och hade ylat ca 30sekunder efter 1.40 och lite vid 2.30... Förut använde vi webcamerans program på datorn och filmade hela tiden då han varit själv så vi kunde se vad han gjort och hört om han ylat, superbra! Men en dag bara vägrade det att fungera så nu har jag hittat något gratisprogram som iafall spelar in ljud. Men det är ju hjärtsäkrande att höra honom yla, fruktansvärt! Ibland skäller han ut någon granne som går förbi, men just ylandet och gråtandet är inte kul... Som tur är blir det ju bättre och bättre, och vi måste bli duktigare på att verkligen lämna honom en stund varje dag så han inser att det inte är så farligt. Sen så har vi ju underbara farmor och farfar som ställer upp när det krisar! :)


Audacity


Har verkligen noll lust att masa mig till skolan idag för en föreläsning. Stannar nog hemma och läser in de vi skulle gått igenom och så kan jag åka på några ärenden i Kungälv så H får vara själv en stund.


Underbara sommar - "kaos i båten och uttråkad jycke"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar