torsdag 3 november 2011

Hundhjältar!

Idag har vi fått hälsa på våran lilla vovve, så skönt! Man blev helt lättad och även om han fortfarande är dålig (men förhållandevis mycket bättre) så kändes det helt fantastiskt! Vi fick vänta i ett litet rum medans dom hämtade honom och han blev jätteglad när han fick komma ner till oss på golvet. Vifftade på svansen och ställde sig upp med framtassarna mot mina ben, lilla sötisen! Han kände igen oss! Vi pratade lite med veterinären som sa att han svarat bra på blodet och att han var mycket piggare idag. Han går på specialdiet - blodpudding och leverpastej, så nu blir det väl hejdå till Doggys torrfoder när vi kommer hem igen ;)

Sen fick vi redan på vilken hjälte som var Harrys blodgivare, vilken fantastisk fin och modig hund! Hans ägare jobbade på kliniken och tog beslutet att ge blod när hon såg att H kämpat så bra under hela operationen, vilka fantastika människor och hundar det finns! Vi är dom verkligen evigt tacksamma som räddade våran lilla älskade Harry.

När vi hälsat så märkte man att han blev lite tröttare och stod mest still på golvet när vi klappade på honom (bilderna) och sen la vi oss på filten som veterinären kom med och vilade en stund. Låg och halvsnarkade som våran lilla vovve gör och lät precis som han brukar, åååhh så skönt att han mår bättre!

Imorgon tar dom kanske bort drenaget (slangarna på bilden) från buken och eventuellt kan han komma hem redan på lördag :)



2 kommentarer:

  1. Men Åhhhh.... så skööööönt att se dessa bilder! Och att få läsa den fina texten.... Så glädjande!

    Lilla gulleplutten önskas god bättring! Ha det gott, så gott ni nu kan vill säga =)

    Monica & co

    SvaraRadera
  2. Tack tack tack! Vi är så glada över att allt går i rätt riktning! Just nu håller vi på och fixar och trixar med hur vi skall lösa allt med betalning och vems försäkring som skall betalas när. Vi vill ju inte använda våran djurförsäkring ifall det skulle hända något mer för då är ju den förbrukad. En riktig soppa men personalen på djurkliniken är jättehjälpsamma och skulle ringa upp när dom kommit fram till något :)

    SvaraRadera