torsdag 12 januari 2012

12 januari

God morgon gott folk!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha åkt med R till jobbet och sen ta ena bilen hem igen. Vi var nämligen och bowlade med vänner igår kväll och då blev ena bilen kvar på hans jobb, vilket vi kom på  när vi nästan var hemma igår. Är huvudet dumt får kroppen lida - inte sant?

Så nu har jag krupit upp i soffan med Harry och äter lite macka och yoghurt medans regnet smattrar utanför. Ganska mysigt ändå :)

Innan bowlingen igår åkte jag och H ner till Malin och hennes lille jack russel Alfons. Sist dom träffades var Alfons fortfarande ganska liten och nästan lite rädd för framfusiga Harry men nu hade A vuxit till sig och jisses vad dom höll på! Glömde förstås kameran men det hade nog inte gått att få någon bra bild ändå för det var fullt ös hela tiden, trodde nästan att H skulle få en hjärtinfart där ett tag, han har ju noll kondition kvar efter att ha varit ordinerad vila pga. sina brutna revben. Så det skulle inte  förvåna mig om han har go träningsvärk idag.

Men idag finns ingen tid för vila för idag är det dags för nästa lekdate med Therese och lille Arrac :) Hoppas att regnet släpper tills dess, det är så skönt att kunna vara ute så hundarna kan springa omkring ordentligt.

2 kommentarer:

  1. Bra att det finns snälla hundar också, eller hur HARRY? Snälla, goa, kompisar som man kan leka och busa med!

    Du har hittat kameran i allafall Nathalie? Så skönt att den kom tillrätta!

    Monica

    SvaraRadera
  2. Jaa den hade gömt sig bland Harrys grejer, eller så är det kanske så att han vet att han har en lite virrig matte och hjälte till att packa? Inte helt omöjligt :) KRAM

    SvaraRadera