lördag 7 januari 2012

7 januari

Igår hade vi en supermysig dag! Började med sovmorgon och lite frukost innan vi gav oss ut på hundpromenad ner till älven i det otroligt härliga vädret! Någon minusgrad, friskt luft, klarblå himmel och sol :) Harry var väldigt nöjd över att få springa lös, nosa på alla intressanta träd och buskar och jaga fina fåglar. Kändes oerhört lyxigt att kunna vara lediga tillsammans på en fredag och veta att man har både lördag och söndag kvar att njuta av!

Efter promenad åkte jag och R till Ica maxi och handlade mat. Det började bli dags att fylla upp kylskåpet efter resan till Östersund. Vi kom hem, packade upp, åt lite macka och sen tog vi på oss jacka, mössa och vantar igen för att gå ut i trädgården och laga det fina vedförrådet som R byggt. Det hade klarat alla stormar som var i mellandagarna och jul men härrom natten orkade det inte stå emot längre. Men efter några timmar i solen (eller ja, tills solen gick ner) så rustade vi upp där ute, byggde om och byggde nytt. Rasmus är ute och fixar det sista nu medan jag sitter inne och pluggar. Idag är det inte alls lika trevligt väder.

När mörkret lagt sig igår gick vi in, åt lite middag och sen myssade vi ner oss i soffan med H och kikade på en film. Åhh vilken perfekt dag!! :) Idag har det bara varit studier på schemat. Tenta på tisdag, skall bli skönt att få det gjort, hoppas på godkänt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar