lördag 28 januari 2012

Lördagskväll

Ingen som hade några bra idéer om barnvagn? Tur att det är ett tag kvar tills man måste bestämma sig ;)

Jag och H ligger och myser i soffan med gladiatorerna på tv, popcorn och skolböcker lite halvt uppslagna. Rasmus och Albin är iväg och mekar bil.

Hoppas ni också har en trevlig lördagskväll :)

6 kommentarer:

  1. Ni har ju kriterierna klara och vad gäller i och urlastning ur bilen är det jätteviktigt.
    (Hjälpte en väninna häromdan och den var hur stor, tung som helst så man fick ta i och både lyfta och vrida ryggen ;( men väl ute var den kanon). Så man kan tänka såhär - köp en smidig vagn som är lätt att ha med, så du inte blir låst, och så kan ni ha en annan (från blocket) hemma när babyn blir större som är rejäl nog för leriga skogsvägar mm. Vi hade en gammal emmaljunga som gick att vända handtaget, skönt gung, skön att sova i, bra för olika förldralängdralängder men hopplös att ta med. Och jag vill slå ett slag för bärsele! som komplement. Ni kan bära från 5-25 kg. Ergo är bra, inte babybjörn.
    Vagnarna ni tittat på var snygga!

    SvaraRadera
  2. Sån här oumbärlig information från dom vet bäst (föräldrar) är precis vad vi behöver! :) Såg en kvinna i typ min längd som hade den stora monsterliggdelen, tänkte fråga hur hon tyckte den var men hon hade två skrikande barn runt benen så jag lät bli ;)

    Undrar om inte det är en sån vagn, som ni hade, som R helst vill ha. Vändbart styre och teleskopchassi men den har jag sagt big no no till just för att den är fruktansvärt otymplig att lasta för mig (R tycker den är hur smidig som helst) Men som sagt, att ha den hemma för skogspromenader hade ju fungerat :) Skall fundera på detta med två olika :)

    Men hade ni någon annan (smidigare) vagn än skogs-emmaljungan? Vad för någon isåfall?

    Bärsele och bärsjal har jag läst lite om många som tycker om. Så en sån blir det nog av någon bra variant :) Skall skriva upp Egro.

    Tack och Kram!

    SvaraRadera
  3. Näe vi hade den bara hemma och en sulky boendes i förrådet :). Han gick ju när han kom ;), hade selen och bilen med, så det är lite annat läge ni behöver ju en lättlastad vagn, fika, handla, promenader, besök, mm!
    Det är nog bök med vagn, barn å hund - det ska gå smidigt :)!

    Bra tänk att intervjua nån med tänkta vagnen!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag vet precis vilket vrålåk som ni ska ha om ni ska köpa nytt! Grannen på trafikskolan har en sådan! Jag ska höra mej för vad det är för märke...

    FarmorMonica

    SvaraRadera
  5. Ingela: Jag håller helt med dig, snabbt och smidigt skall det vara! :)

    Monica: Hahah ja det finns MYCKET att välja på! Vissa vagnar undrar man ju om dom kan användas som månraket eller är hämtade direkt ur en James Bond film ;)

    Jakten fortsätter!

    SvaraRadera
  6. http://www.blocket.se/jamtland/Barnvagn_Brio_Nova_38400760.htm?ca=3&w=1

    SvaraRadera