onsdag 18 juli 2012

18 juli

På förmiddagen idag åkte vi till min farmor och då kom även min faster dit för att träffa Emil för första gången. Han fick jättefina kläder i present och sov sig igenom hela besöket. Nu har vi kommit hem från BVC och vår "lilla" bebis väger nu fyra (!) kg! Påväg till BVC stannade vi till på Biltema och medans Rasmus var inne och handlade satt och jag Emil ute i bilen och ammade. Så nu kan vi bocka av amning på både Biltems och Ica Maxis parkering ;) Dock så tog det väldigt lång tid innan han fick ett bra tag medans bröstet bokstavligt talat pumpade ut mjölk så det blev väldigt kladdigt och mjölk överallt. Till slut fick han dock ett fint tag och åt sig mätt innan vi fortsatte till BVC. En helt vanlig dag med lilla familjen :)

Nu är Rasmus iväg och hämtar Toyotan som varit inne på service idag. AC-pumpen skar på väg hem från Östersund senast och det kan vara skönt, framför allt för Emils och Harrys skull, att det inte blir för varmt i bilen på vägen upp. När bilen väl skulle in för att byta pump passade det även bra att göra lite annan allmän service. Det bajdyrt men nu är det gjort och så slipper vi (läs Rasmus) gruva sig över att det måste göras.

Igår hade vi besök på förmiddagen av mina föräldrar och familjevänner från Linköping. Emil fick jättefina presenter och vi fikade lite här hemma. Senare på eftermiddagen åkte jag och Emil hem till Alex och Hanna, fikade lite till och sen åkte vi alla fyra till en annan vän där det var lite grillkväll och trevligheter. Musik och höga skratt hindrade inte lillkillen från att sova gott i mammas famn och vi stannade ända till sena kvällen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar