måndag 30 juli 2012

Helgens aktiviteter

Ååh vi har haft en sån bra helg!!

I lördags hade vi utomhusdop för Emil - såå fint! Vi är jättenöjda och det verkar som att gästerna också var det :) Eget inlägg kommer när jag samlat ihop foton.

Igår var vi på en Jakt- och Vildmarksmässa. Lite otippat eftersom ingen av oss sysslar med jakt men det var trevligt. Det fanns mycket hundrelaterade grejer där och Harry skötte sig exeplariskt! Han var lite rädd i början för alla folk, högtalarröster och hundar - speciellt en schäfer. Men efter ett tag så hade chocked lagt sig och han gick så glatt och fint med oss och barnvagnen bland alla människor. Så mycket roligare än att hunden är stressad och skäller på allt och alla, både för hund och matte. Blev väldigt sugen på att börja träna agillity, men det får kanske bli sen när Emil är lite äldre... Det var i alla fall vår första större utflykt med både barn och hund och det gick jättefint. Efter ett tag vaknade lille E och då hittade vi en bänk där han fick ny blöja och sen satte vi oss och ammade samtidigt som jag kunde kika på hunduppvisning - kanonbra :)
Blöjbyte

Idag tänkte vi plantera dopträdet som Emil fick av sin mormor och morfar, dock så spöregnar det så vi får väl se hur det blir.

Nu blir det research på bärselar och bärsjalar - alla tips och erfarenheter välkomnas! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar