fredag 6 juli 2012

Power Big Meet Västerås

Nu är Power Meet i full gång och här sitter jag, hemma i soffan iklädd mjukisbyxor och tröja med fläckar från bebiskräk och bröstmjölk, väldigt smickrande ;)

Något gott kom det faktiskt ur att Emil ville titta ut tre veckor för tidigt, Power Meet är säkrat kommande år utan att krocka med sonens födelsedag! Kanske var det just därför han bestämde sig för att komma ut tidigt?! Ni kan tro att vi fått höra av många vänner att det var jäkligt illa tajmat att få barn just den helgen på året, men nu blev det inte så! ;)

Dock blir det nog ingen raggarcamping eller fyllecruising nattetid (med nykter chaufför såklart!) på ett par år. Dagtid är Power Meet riktigt trevligt med utsällning och marknad inne på området och fina bilar i hela stan. Typ hela Västerås, både barn och vuxna tar med sig picknickkorgen ut för att kolla på alla fina bilar och på vissa ställen ser man småbarn som står med "Börna"-skyltar, så gulligt! Kanske kommer vår son stå med en sån skylt om något år? Eller så sitter han i framsätet med pappa Rasmus i fin raggarbil? Eller så blir det en liten miljöaktivist som absolut inte vill stödja detta evenemang med stora bensinslukande V8-motorer. Det återstår att se ;)


Jag, Rasmus och Jonathan
Power Big Meet Västerås 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar