tisdag 30 oktober 2012

30 oktober

Nu är vi äntligen uppe i Östersund ! R har åkt till jobbet och jag och Emil har haft en mysmorgon med tända ljus. Ska bli bjuden på frukost inne hos Sigrid men lillkillen somnade så gott i mitt knä så det får vänta ;)

Bilresan upp gick jättebra och Emil var sååå duktig! Mamman var dock inte lika duktig som lyckades stänga av väckarklockan i sömnen och därmed försova hela familjen lite drygt en timma. Men med en jäkla fart och grymt teamwork tog vi oss iväg och satt färdiginpackade i bilen med barn och allt endast 20 minuter efter att vi vaknat - det ni! Med några minuter till godo kom vi fram till Västerås där Rasmus skrev sitt prov - och fick godkänt! :) Jag och Emil busade i bilen under tiden och lagom till att R kom tillbaka var E mätt och trött och somnade snällt i bilstolen när vi rullade iväg.

Sen fortsatte vi vår resa i ganska lugnt tempo.  I Mora hämtade en kartong med två tuppar i till Emils farmor Monica. Jag var lite skeptisk och trodde att det skulle låta som en hönsgård i bilen men dom var så tysta och snälla så det var inga problem :) Vädret var dock hemskt och växlade mellan regn, blåst, slask och snö hela resan. 14 timmar tog det totalt.

Nu har lillfisen vaknat så nu ska vi byta blöja och ta på overallen för att ge oss ut i snöovädret efter lite frukost ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar