måndag 22 oktober 2012

Förkyld Emil

Våran fina Emil har blivit jättesnorig och natten var jobbig med orolig sömn, gråt och tröst och mycket bråk med nässugen. Undrar när dom lär sig att  Stackars skrutten har varit kinkig och lite ynklig hela dagen men trotts det tog vi en sväng till min skola för att äta lite lunch med två vänner. Mitt i tentaveckan och allt, den saknar jag inte ;) Tyvärr hade resten av klasskamraterna gömt sig i skolans lokaler men vi fick i alla fall träffat Malin, Elise och Sandra. Dessutom tog Christian en liten pluggpaus för att komma och gosa lite med E :)

Skulle gått på föräldraträff också nu på eftermiddagen men det kändes klokare att stanna hemma så E får möjlighet att vila. Sen så vill man ju inte smitta de andra småkillarna och deras mamas. Vi får ta igen dagens möte på fredagens babycafé :) Förra veckans babycafé var jättekul och jag är så glad över att vi ställde klockan och faktiskt tog oss iväg! Emil fick jättefin kontakt med kompisarna från föräldragruppen men även med de lite äldre barnen (ca 8 månader) som kröp omkring och var hur charmiga som helst! Det var uppskattad sångring, E hittade en god leksak att bita på, som han höll stadigt och duktigt med båda händerna och vi mammor fick snacka av oss lite, en jättefin start på fredagen ! Så nu ser jag verkligen fram emot fredags babycafé, och säkert Emil också som mestadels av tiden hade ett stort leende på läpparna och nyfiket kikade sig omkring :)

2 kommentarer:

  1. Krya på dej! ...och det snabbt!!!

    Farmor

    SvaraRadera
  2. Tack säger Emil! Vi kämpar på med snorsugen och hoppas att förkylningen ger sig snart så vi är friska när vi kommer upp :)

    SvaraRadera