tisdag 17 juni 2014

Emil 2 år

Emil vaknade igår morse och var lite ledsen innan vi hann uppvakta honom så efter lite mys och nystart i mammas och pappas säng sjöng vi och han fick ett litet paket av oss. Sen fick han vara på dagis några timmar - som han längtat efter att ha varit i Göteborg en vecka! Där hade dom också lite firande med sång och fruktsallad. 

När han kom hem hade Sigrid hissat flaggan och så fick han åka lite traktor med pappa, vilket han älskar! Under tiden fixade jag i ordning i hans nya rum. Vi har nämligen flyttat in våran säng till Sigrids gamla sovrum eftersom hon sover där nere och bygget av det nya huset dragit ut lite på tiden. Så Emil fick även ett eget rum lagom till sin 2års-dag, bordet och de små stolarna verkar vara bäst. 

Sen var det full fart för att få till kalas här o köket! Lisa kom lite tidigare och hjälpte till och Emil fick ett himla roligt bowlingset och fina kläder. Hela 12 personer + 2 hundar klämde vi in runt bordet! Tårta med jordgubbar och ja-må-han-leva två gånger på begäran av det lilla födelsedagsbarnet som lyckligt sa "mea mea!" när vi hurrat första gången. Emil blåste själv ut ljusen på tårtan efter några försiktiga försök och jag glömde först av det andra ljuset, var så säker på att det bara skulle vara ett..?

Många fina presenter fick han (dom hårda paketen var roligare att öppna än de mjuka); Bowlingset, tågbana, uppblåsbar badbåt, kläder, virkade kakor, en bil, sandleksaker och tyg-verktyg. Efter kalaset skypade han med mormor och morfar som också fick sjunga två gånger och sen var han nöjd och lekte i sitt nya rum med alla presenter, tittade på pippi och somnade inte förrän efter kl.23! 

Underbara lilla onge! Mamma och pappa älskar dig mer än du någonsin kommer förstå!



















Mammas och pappas 2-åring ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar