söndag 28 november 2010

1:a advent

God kväll!

Dagen började med advents-frukost-på-sängen :)


På dagen var det födelsedagskalas för Per och sen åkte vi med mamma, pappa och Viktor till Freeport och hittade lite julklappar, men dom kan vi inte skriva här ;)

Vi hittade även lite grejer till Harry, och igår var vi och köpte en bia bed och en aktiveringsleksak till honom. Efter Freeport blev det en sväng till IKEA där vi även åt julbord så vi har haft en riktigt trevlig första advent :)


Det är även bestämt att vi skall hämta Harry den 17 dec. Så det blir kontraktskrivning på morgonen, åka och lämna ett flyttlass i huset och sen åka till Jönköping för att hämta lillkillen :) Målet är att i alla fall få sängen och lite mat till huset samma dag så vi inte behöver åka till Säve på kvällen, blir nog lite väl förvirrande för honom då. Och troligtvis får vi även flytthjälp redan på fredagen så har vi tur är det inte så mycket kvar till Lördagen.

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Låter som en mycket trevlig 1a advent! Jag önskar Er en minst lika bra fortsättning på resten av adventstiden...
    Förr var nedräkningen mot Julaftonen med tomten i focus det viktigaste, och därefter födelsedagskalas ialla fall för Rasmus, sedan nyårsfirande med fyrverkerier... Nu i år känns Er spänning och förväntan på annat sätt...
    Snacka om vuxenpoäng!!!

    All världens kramar till Er
    från Monica och Asta, som varit till Kluk och fixat adventsfint

    SvaraRadera
  2. Haha ja och tiden går fort! Bara två veckor kvar nu! Vi har inte hunnit (orkat?) fixa adventsfint i lägenheten men förhoppningsvis hinner vi få det lite julfint i huset innan julen är över :) Det måste ju vara helt ljuvligt fint i Kluk nu kan jag tänka! All snö och kanske eldas det lite i den mysiga öppna spisen? :) Lika bra att vara där och ha det härligt istället för att tampas med massa äckliga parasiter inne i stan!

    Puss och kram på er!

    SvaraRadera