tisdag 23 november 2010

Två blir tre :)

Idag har vi pratat med säljarna och Harry skall få flytta till oss i mitten av december, när vi kommit iordning med huset :)

Då Harrys pappa inte är registrerad i SKK är inte våran lilla kille det heller så vi har bestämt oss för att kastrera honom. Så slipper vi oroa oss för oönskade valpar när det finns tikar i släkten och förhoppningsvis slipper man lite av besatt-av-löptikar-beteendet, men det finns ju inga garantier ;)

Vi kom överrens med säljarna att Harry ev. kommer kastreras redan innan vi får honom, eftersom det är en trygg och ren miljö där han bor nu (lägenhet mitt inne i stan) vilket krävs några dagar efter själva ingreppet.

Det skall bli så spännande! Han är ju så supersöt så man vill bara åka och hämta honom med en gång! Och busig! Tänderna kliar nog gött i munnen på honom för han naffsade mycket, rev och slet i sitt lilla gosedjur och full speed när det var dags för lek! Men han var himla snäll, Rasmus fick gå igenom pälsen, känna efter knölar, känna på ben/tassar för att kolla om han var känslig någonstans men han sa inte ett knysst, bara stod där så snällt och lät sig undersökas :) Så det där med fästingletandet och kloklippning lär nog inte bli några problem! Rasmus tycker allt att det är lite obehagligt med fästingar, och jag förstår honom för dom är vidriga (!) men tyvärr finns dom ju här, hoppas att dom aldrig letar sig upp till Östersund :)

Så nu inväntas både villa och vovve :) Med spänning!!

Bilden från annonsen. Busfrö!

3 kommentarer:

  1. Grattis!!! Villa, Vovve, Bil!
    Han är ju förskräckligt söt, Ska bli kul att få träffa honom nästa gång ni kommer upp. KRAM!

    SvaraRadera
  2. Villa, vovve,Volvo!
    Och Mercedes. Och Motorcykel...och...och...

    Najs!
    Monica

    Som Grattar och Välkomnar "Heden-Harry af Harestad" till tjocka släkten!
    Förstår att ni vill ha honom nu på en gång. Men nu får ni längta och vänta! -Och den som väntar på något gott väntar ALLTID förlänge! Känns det som iallafall...

    SvaraRadera
  3. Hihi ja det skall bli spännande att skaffa en liten fyrbenting, en alldeles egen! :) Så får vi hoppas att han kommer överrens med Stella och Asta också (och Lisa)! Stella kommer nog skratta lite åt han för han tor ju att han är lika stor som en Riesen ;)Kram på er!!

    SvaraRadera