söndag 7 november 2010

Hem&Villa mässa

Idag har vi varit på Hem&Villa-mässan. Sjukt många montrar och galet mycket människor, tur att Rasmus har lokalsinne för den genen föddes jag nog utan. Vi köpte inte så mycket, fick lite broschyrer och pratade mest med säljare, visste ni att man kan anlita folk som tvättar och behandlar betongpannorna på taket (om dom är hela) istället för att behöva lägga om hela taket? smart :)

Fanns många härliga spabadkar för utomhusbruk, ett sånt skulle ju inte sitta fel i trädgården! Rasmus hittade en "husvagnsmat"-bok, han kan nog inte ritkigt släppa sina husvagnar och husbussar än ;) Sen köpte vi lite andra billiga böcker bl.a. en kattbok men dom tappade någon utav oss bort i folkmyllret, någon annan lycklig människa som hittade en påse med böcker.

Men en bra investering till huset gjorde vi :) Ett set med 2 brandsläckare (den ena vit, skitsnygg!) 4st seriekopplade brandvarnare - piper en så piper alla, en brandfilt, batterier med batteriladdare och en första hjälpen-väska strl. large. Detta borde alla hushåll innehava! Visste ni att man skall räkna en brandvarnare till max 50 kvm? Och att man skall byta batteri och damsuga sin brandvarnare minst en gång om året? Sen hade dom en jättesmart brandstege i modell repstege fast med remmar och metallsteg, men någon sådan kommer inte behövas hos oss, kanske hos er?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar