fredag 25 februari 2011

25 februari

Så, nu skall vi bjuda på ett lite gladare inlägg tänkte jag :) Harry ligger och värmer mina fötter under bordet och ordningen är återställd. Vi var på återbesök hos veterinären idag men såren såg fina ut så det behövdes inte göra någon dränering så vi fick med hos recept på antibiotika och smärtstillande som han skall äta i 10 dagar :)

En annan bra grej är att detta hände inom samma självrisk period som ryggen så besöket igår och idag behöver vi inte betala någonting för. Lite tur i oturen.
Igår kväll gick vi in till grannarna för att höra så allt var bra med deras hund och ja, prata om det som hände. Det slutade med att vi blev bjudna på middag och hade jättetrevligt :) Hon är hudvårdsterapeut och säljer Nu Skin produkter på deltid, fick en jättebra tandkräm :) Harry fick stanna hemma och sova.

Idag såg jag att dom hade massa massa aktiveringsspel från Nina Ottosson i väntrummet på smådjusakuten, såna som vi varit påväg att köpa flera gånger men varit osäkra ifall Harry inte skulle tycka dom var kul. Men nu har vi testat två stycken och han fattade dierkt! Svansen gick på högvarv och det var uppenbarligen jättekul, så nu skall vi nog införskaffa oss ett sådant :)

Dessa testade Harry i väntrummet, lite kul för det är just dem vi funderat på att köpa, fast troligtvis trävarianten.




Två andra varianter. Det är så bra för man kan ha samma spel på olika svårighetsgrader genom att lägga till eller ta bort klossar som hunden första måste ta bort.


Denna "Dog Power" hade hon tagit fram speciellt för MyDog mässan men det var slut när vi var där. Blandning av flera spel, kanske värt att satsa på ett sådant, för då slipper man ha köpa flera ifall han vill ha nya utmaningar? Den går ju också att ha i olika svårighetsgader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar