tisdag 29 mars 2011

Glada miner

Bara glada miner hos oss här i Harestad idag/igår :)

Igår var en jättetrevlig fastighetsmäklare här, hon var här i ca 1,5 timme och vi pratade om huset, läget, försäljning och frågade massvis med frågor. Det är ju så mycket vi skulle vilja göra med tomten/huset så det kändes jätteskönt att få fråga och prata med någon som vet. Summa summarum kan man väl säga att av alla dem saker vi funderat på så talde hon gott om följande; Lägga om taket, installera braskamin och plantera häck. Skulle vi göra detta så kunde hon värdera om huset och skall man tro henne så lät det ju positivt :)

Senare ringde mamma och pappa och berättade att deras grannar skulle sälja sina utemöbler. Så när Rasmus kom in från promenaden med Harry talade han glatt om att vi skulle åka till Utby och hämta trädgårdsmöbler - jaha! Bara trevliga överraskningar! :D Så nu står dom så fint på altanen och väntar på att användas!

Idag har vi invigt grillen (förlåt Albin, jag glömde ringa dig) Jonathan och Therese har varit här och vi har njutit av en utsökt middag och trevligt sällskap! Fast vi fick äta inne för det blåste lite kallt. Men som sagt, bara glada miner :)

1 kommentar:

  1. Du är förlåten, jag satt och läste "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" som du tipsade om istället. Mycket väl investerat dygn :)
    //Albin

    SvaraRadera