tisdag 27 september 2011

27 september

Rasmus är hemma och ordningen är återställd :)

I söndags tog vi lång sovmorgon för att sedan gå ut i det fina vädret och röjja lite i trädgården, jag passade på att måla andra lagret färg på en knut och första lagret på ett fönster. Nu är det bara en knut och 1,5 fönster kvar - pust! ;) Rasmus och Albin sorterade och eldade det mesta av pinnar och plank som ligger på tomten och sen passade vi på att äta middag i den fina vädret genom att grilla lite korv över den fina glöden som blev i eldningstunnan :)

Igår var det några timmar föreläsning och samma sak idag. Gjorde tacos till middag men råkade ta en påse med Santa Maria tacokrydda extra hot - skitstark och jätteäcklig, smakade verkligen inte tacoköttfärs iallafall! 

Igår fick jag även träffat Malins lilla nya familjemedlem Alfons, jack russelvalp på 9veckor - herregud så söt! Sprallig liten krabat som var ute och utforskade gräset med matte när jag kom för att hämta bilen. Han var så himla liten, 1/3 av Harry kanske? Och lilla svansen, sååååå söt! Hoppas han och H kan tänka sig att bli kompisar.

Nu: promenad med Harry, sen dusch och sen skola!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar