tisdag 13 september 2011

Sneak peak och strömavbrott

Idag har det hänt grejer! Jag har kört bil med släp för första gången, supernervös! Jag fick övningsköra till butiken medans släpet var tomt och sen fick Rasmus köra hem när släpet var lastat med våran efterlängtade kamin!

Tanken var att jag skulle fixa mat lite snabbt tills Albin kom och så skulle vi äta innan vi lyfte in kaminen, men icke, för lagomt tills ugnen var varm och maten framlagd så gick strömmen. I hela området. Det var tydligen något träd som blåst ner över en ledning. Jahopp, det var då fan att strömmen skall gå precis den dagen vi köpt kamin men inte kan använda den! I och för sig är ju inte värmen det största problemet den här tiden på året, men att vara utan ström på hösten är nog jobbigt. Kylskåp och frys slår av så maten blir dålig, det blir mörkt då man inte kan tända lampor och inget vatten går att använda eftersom vattenpumpen inte går. Grannarna har berättat att det vid ett tillfälle varit strömavbrott i nästan en vecka! Puh. Efter ett tag blev det mörkt ute så då tände vi upp med värmeljus men sen såg vi att det började lysa i fönstrerna hos grannarn tvärs över så då var det bara att gå ner i källaren och slå på strömmen igen :)

Så nu är allt återställt och kaminen är nästan helt ihopmonterad men ni får nöja er med en liten sneak peak tills det är helt klart :)



Contura 880




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar