söndag 6 november 2011

6 november

Ännu en dag med mestadels sömn för våran lilla lurviga parvel som inte är så lurvig längre...

Han har kommit ut självmant ur buren ibland och till och med ätit lite Doggy torrfoder ;) Mycket piggare i ögonen och vill vara med mer, det går framåt :)

Nu är det snart dags för medicinering igen.

Hoppas ni haft en fin helg :)

4 kommentarer:

  1. Va trevligt att höra allt om Harrys tillfrisknande. Bra jobb du lägger ner på att uppdatera bloggen Natahlie!
    Jag, Asta och Blixten har precis anlänt till stan efter en skön helg i Kluk. Bra att jag hann ta en snabbtitt här på bloggen innan jag ska promenera till jobbet. Det funkar jättebra för Blixten att vara pendlarkatt, växelvis innekatt i stan och utekatt på landet. Tack för buren han fick av Er! Den är toppen....

    /Monica

    SvaraRadera
  2. Hej Nathalie,

    Vad duktiga ni är :) vi tänker på er.
    Anna och Carl-Fredrik är hemma....nu har nog även Carl-Fredrik halsfluss som Anna har haft....så Anna äter också medicin som harry.

    hej nathalie,
    Vi hoppas att Harry mår bätre och vi merkte att vi hade blomer som vekste i våran tregård såm liger i en skål i köket.
    kramkram
    Anna och Carl-Fredrik

    SvaraRadera
  3. Familjen Silverstolpe:
    Ja tänk vilken tur att det finns mediciner så vi blir friska! Både till barn, vuxna och djur :) Harry har ett stort sår på magen som han fick sy hos veterinären och några brutna revben men när det är bättre och han återhämtat sig lite mer vill han nog gärna träffa er och leka :)

    Vad spännande med blommor som växer ute så här sent på året, det måste vara några specialblommor tror jag. Kanske är det lilla Amanda som planterat dom där åt er och kanske var det hon som räddade Harry också? eller vad trot ni? Det tror jag :) KRAM från oss!

    Monica: Härligt att få det bästa av två världar när man har två boenden som du :) Jag önskar dig en trevlig arbetsvecka och så ses vi till Jul :) KRAM!

    SvaraRadera
  4. Hej Nathalie:)så klok du är....det är klart att det var Amanda som planterade dom där vackra små blommorna:)och kanske...kanske var det så att det även var hon som räddade lilla Harry.....så fint tänkt av dig. STOR KRAM :)!!
    Kristina med familj....slla sover nu utan jag :)

    SvaraRadera