fredag 3 februari 2012

Drömmer lite...




Kan man hitta finare mönster? MOLN, design Gunilla Axén.
Tänk att få bädda ner en liten bebis där...

Åååhh det finns så mycket fint till barnrum och dom små liven!  Vi funderade på att hinna bygga ut ett rum innan det blev bebis men här var det snabba puckar så utbyggnad får nog vänta till i alla fall nästa sommar, om det nu blir av, men det hade varit så fint med ett eget barnrum till den lill* :) 

Tanken är nu att ta bort skåpet i vårt sovrum och fixa en liten bebishörna där med spjälsäng, lampa och kanske en liten hylla med fina saker på. Att kunna bädda med MOLN-sängkläder hade blivit så fint! Jag är nog mest kär i dom rosa, men bara om det blir en flicka ;) Troligtvis blir det ett enkelt, vitt spjälskydd och så kan man bädda med färgglada och mönstrade sängkläder. Räcker det med ett spjälskydd? Annars kan man ju ha ett vitt och ett MOLN ;) Det kliar i fingrarna!

Har haft en mysig och ledig fredag. H är hos farmor och farfar så visst är det lite tomt men jag började ändå dagen med en promenad för att hämta ena bilen som stod nere vid färjan efter lite logistikproblem. Solen sken, -12 grader och snö - mycket härligt! När jag kom hem fixade jag lite tändved till kaminen och sen har det eldats :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar