lördag 3 mars 2012

Lördag kväll

Idag har vi varit på mässan, provkört kronans nya barnvagn och fått goodiebags :) tyvärr var det inte lika bra som jag hade hoppats och vad jag förstod från andra har det varit mycket bättre tidigare år, så vi får väl hoppas att det blir bättre nästa år! Rasmus var med men kommer nog välja att stanna hemma med pluttisen nästa år och så får mamman gå själv ;)

Efter mässan hade vi Rasmus kollega med familj här på middag och fika, mycket trevligt :) dom väntar sitt andra barn med bf en månad innan oss och har världens goaste 3åring sedan innan, så här har vi målat med akvarellfärgpennor ikväll, Rasmus har lekt och Harry var nyfiken men skötte sig bra :) väldigt fint att kunna prata med någon som fått barn ganska nyligen och dessutom väntar samtidigt, vi känner ju inte så många här omkring som har/ska få barn snart...

Rasmus fick även känna buffar från bebisen ikväll! Har varit lite orolig när jag knappt känt något alls dom två senaste dagarna men ikväll var det lite action och buffar där inne :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar