onsdag 15 augusti 2012

Vinterkläder

Kom nyss på att vi inte skall glömma köpa reflexer till Emils vagn eftersom det är mörkt på kvällarna nu och samtidigt slog det mig att det kanske är dags att börja tänka på höst/vinterkläder till vår lillprins? Liggkorgen till vagnen går ju att bädda varm men den vågar vi bara ha tills han vill sitta upp. Såg nämligen en liten kille som satt upp, eller ja, typ hängde och klängde ut över sidan i sin liggkorg och det såg helt livsfarligt ut. Vi har en fleeceoverall i storlek 62-68 som jag tänkt att han kan ha i höst och sen har vi en fårskinnspläd och en varm vinteråkpåse som man kan ha i både ligg- och sittdelen till vagnen, men vad ska man ha för ytterkläder?

Han lär ju inte kunna gå men kanske krypa och troligtvis kunna sitta upp under de kalla vintermånaderna, vad är mest praktiskt då? Mössa, vantar och typ fuskpolo känns självklart. En varmfodrad vind- och vattentät overall kanske? Behöver han skor eller räcker det med tossor? Och vilken storlek kommer han ha? 68-74 kanske? Än så länge finns det inte särskillt mycket att välja på i webshopparna men det kommer väl snart antar jag.

Det är lite svårt att föreställa sig att min lilla bebis ska kunna sitta upp och kanske till och med krypa om bara någon månad...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar