söndag 14 oktober 2012

14 oktober

Nu har jag och lilleman krupit ner i sängen. En viss Emil är inte det minsta trött så vi ligger bara och myser och ler :) pappa R har åkt till Västerås för att skriva prov och kommer hem imorgon kväll, så imon funderar jag på att ta med E till någon second hand affär eller annat kul, har alldeles för mycket energi för att bara sitta hemma.

Idag trotsade vi regnet (fast det duggade bara lite) och spenderade några timmar ute i höstrusket. Först lite svampletning men det var lönlöst så jag lessnade ganska snabbt. Pysslade ihop en krans av den röda monsterbusken och sen fick förra årets julkrans nytt liv som höstkrans med löven som blev över :) 

Oskar (vår inneboende) lagade mycket god mat med kyckling, soltorkade tomater, oliver, sambal, grädde och annat gott. Sen kom Christian och Freddy hit en stund och vi hann med både våfflor, Solsidan och se världsrekordet i fallskärmshopp (eller var det nu var) ballongflygning på 39.000 meters höjd och fritt fall i1000km/h var iafall inte att leka med... vilken dåre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar