torsdag 18 april 2013

Doft av hund

Harry är på pensionat hos min farmor och farfar och blir bortskämd ett par dagar. Det är verkligen hur bra som helst, dom vill gärna passa honom samtidigt som jag inte blir lika låst :)

Däremot märks det att han inte är hemma och jag kan verkligen sakna den där mysiga lukten som kommer i små pustar när han är i närheten. Inte den där äckel-blöt-hund-lukten utan mys-Harry-goaste-och-mjukaste-pälsen-lukten <3 Dessutom märks det väldigt tydligt hur smuligt och grisigt det blir på golvet under Emils matstol. Vanligtvis är Harry snabbt där och städar upp men nu blir det ytterligare ett moment som skall hinnas med. Att ha hund och småbarn måste ju vara det bästa!?

27 mars 2013. Inte helt lätt att få en bra bild på de här små liven.
Idag är det riktigt skeeetväder här med regn och rusk, som en riktig höstdag? Men jag och Emil trotsar vädergudarna för att ta en mysig fika i Haga med vännerna Malin och Elise :)

2 kommentarer:

  1. Ha, ha, det känns igen, Stella satt brevid barnstolen och rent och fint blev det, när Lars var på restaurang och tappade mat ropade han på Vovven men tyvärr de hade ingen sån anställd :) /Ingela

    SvaraRadera