torsdag 15 augusti 2013

Vinteroverall

Hur många vuxenpoäng får man om man letar vinteroverall till sonen redan i augusti?! ;) Sanningen är nog att jag är något shoppingsugen och en overall skall ju faktiskt införskaffas.

Kaxs ytterkläder från Kappahl har fått riktigt bra recensioner i tester och jag har ögnat igenom tillräckligt många forumtrådar för att överväga en sådan vinteroverall till Emil. Han har sina skalkläder från POP som vi är jättenöjda med och de går säkert att använda med fleece under så länge de passar i storlek men till vintern är det nog skönt med en riktig overall. Dessutom har jag 25% rabatt på valfri vara just nu ;)

Det blir antingen en grön eller röd. De mossgröna och mörkblå är också jättefina men väldigt mörka, känns som att grön eller röd syns bättre i vintermörkret. Ska även kika i butik, svårt att återge färger rättvist på en datorskärm.



Någon som har erfarenhet eller kommentarer på vinterkläder som ni vill dela med er av? :)

1 kommentar:

  1. Vi har haft grön kaxsoverall till Lars, funkat jättebra likaså jacka, synd att de är lika stora grabbar vi har annars hade det gått att ha ihop :-). Köp, Kram!/ Ingela

    SvaraRadera