onsdag 12 december 2012

God morgon!

Fortfarande väldigt snorig och lite febrig och humöret är på topp! Ha en fin onsdag hälsar Emil! :)


5 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du är pigg och glad trots att förkylningen bor kvar i din kropp!
    Ha en bra onsdag du också Emil, det är ju inte vilken onsdag som helst... av flera anledningar...
    -Vad gör du den 12-12-12 Kl.12.12 ?

    /Farmor

    SvaraRadera
  2. Synd att du ska behöva vara förkyld,men bra att du ändå kan vara på bra humör. Hur är det med mammas förkylning och humör då - ni får väl se till så att pappa pysslar om er. Kramar från gammelmomma och gammelmoffa.

    SvaraRadera
  3. EMIL !!! Älskade barnbarn <3

    Idag fredagen den 21 december vill jag önska dej och dina föräldrar, samt alla goda vänner, en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR. Nu åker jag till Kluk och klär granen, så den står grann och fin tills du kommer... Det finns julklappar som väntar... Och farmor läääängtar efter dej ska du veta!!!
    Hoppas du nu får en toppentrevlig jul i Göteborg, din allra första Emiljul!

    Jag minns min absolut bästa julklapp (någonsin) som jag fick förra året som om det var igår, -samtidigt som det känns evigheter sedan... Konstigt!!!?...
    Den sista julklappen i tomtesäcken var ett litet paket, vackert inslaget. Men innehållet var ännu vackrare. Det vackraste tänkbara!!! Ett nytaget foto på dej Emil när du var en liten parvel i din mammas mage, fast då visste vi inte att det skulle bli en liten Emil... Men NU är du inte så liten längre!... Tänk, så mycket du har utvecklats sedan dess!... Ett så händelserikt år! Det har verkligen varit ett spännande och roligt år!!! Det är så himla härligt att fått förmånen att lära känna dej och få följa dej på din färd här i livet. Så meningsfullt och härligt det känns, man riktigt bubblar över av farmorslycka!

    All kärlek till dej Emil! Love you forever <3
    Ha det så hjärtligt och trivsamt, fridfullt och roligt i jul, vi ses ju snart... All världens kramar från Farmor i Kluk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finaste farmor Monica! ♥

      Nu har jag läst högt och gett Emil en stor kram från dig!

      Ses om några dagar! Kram och GOD JUL!!

      Radera
  4. God Jul Emil med familj och tack för det fina julkortet! Kramar!/ Dvärsättsborna

    SvaraRadera