söndag 4 maj 2014

Utformning och inredning

Det är så spännande och roligt att spåna tankar om hur vi vill ha det här i det gula fina huset!

Tankarna som finns än så länge är att bygga ut, tilläggsisolera, byta fönster och göra något åt källaren. Men det roligaste av allt är att drömma om hur det kommer se ut och vara här inne! Det finns så mycket inspiration att hitta på nätet och i tidningar och då och då fyller jag på min (jättelånga) lista med tips och idéer för olika rum :)

Det kommer bli lantligt men absolut inte bara vitt och gulligt. Även om jag vet att det kommer ta flera år innan vi har fått till det som vi vill här i huset så är det svårt att låta bli att "detaljinreda" i huvudet. R är inte det minsta intresseraad av hur det kommer se ut, men när det kommer till funktion har han många tankar. Men eftersom jag vill försöka hitta en "genomgående moodboard" för huset så önskar jag att vi kan börja kika på tapeter och större möbler (soffa, matbord etc.) lite smått redan nu så vi har någon typ av plan när vi sätter igång.

Emils rum är nästan helt klart hur det skall bli och det är nog det rummet som kommer renoveras först så han har sitt place :) Känns lite märkligt att han ska sova själv? Även om han nästan alltid sovit i egen säng har vi ju ändå sovit i samma rum... Funderar även på när det är dags att plocka bort ena sidan på spjälsängen? Den är såpass hög att han inte kan klättra över, men efter att ha sett "Babies escape" på youtube så vet man aldrig ;) På dagarna är han ju ensam i sovrummet ibland men det känns lite läskigt att veta att han kan vakna, kliva ur sängen och klättra/balansera/sätta i halsen bäst han vill om inte vi vaknat. Hmm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar